+36 70 241 7957

Fejléckép 3 normálFejlécképFejlécképFejléckép

Családi ház tervezés és kivitelezés – alaptól a tetőig!
Engedje, hogy valósággá változtassuk elképzeléseit, építesse meg általunk komplett álomotthonát!


Modern, minimalista vagy rusztikus? Szerény, de otthonos, esetleg luxus kivitelezésű és fényűző? Kicsi és praktikus vagy nagy és tágas? Hagyományos vagy innovatív energiafelhasználású, intelligens ház? Számunkra teljesen mindegy. Cégünk ugyanis az alaptól a tetőig, a tervezéstől a kivitelezésig elvégzi és végigkíséri a munkafolyamatot, s nemcsak az építkezési munkálatok esetében , de profi alvállalkozók bevonásával családi háza elektronikai, gépészeti felszereltségét is biztosítja az Ön elképzeléseinek, igényeinek megfelelően! Ugye, hihetetlennek hangzik? Pedig nem az! Családi ház tervezés és kivitelezés A-Z-ig elsőrangú eszközökkel, gépekkel és elismert szakembergárdával!


Felülmúlhatatlan elégedettséggel és biztonságérzettel tölti el az újdonsült háztulajdonosokat az otthon melegséget árasztó komfortja, a családi idill megélése, s a tudat, hogy van egy saját elképzeléseik szerint létrejött közös fészkük. Komoly veszélyt jelenthetnek, s a harmóniát könnyen diszharmóniává változtathatják azonban azok az anyagi kiesést, bosszúságot, energiapazarlást okozó rossz döntések, amelyektől mi szeretnénk Önöket megóvni! Hogy hogyan? Nálunk elsődleges szerephez jutnak a csúcsminőségű alapanyagok, innovatív gépek, eszközök és eljárások,  valamint a megbízói igények!

Mi azon vagyunk, hogy levegyük az összes terhet az Ön válláról! Tapasztalataink tükrében elmondhatjuk, hogy ahány vállalkozó, annyi szokás, s ahogy azt bizonyára Ön is tapasztalhatta, az alapanyagok tekintetében is megtalálhatóak a silányabb és minőségibb áruk is a piacon. Nem minden vállalkozó olyan pedáns és alapos, mint ahogyan azt az első találkozáskor ígéri, s sajnos ez csak a munka közben, vagy befejeztével derül ki az Ön számára.

Lényeges továbbá, hogy ha Ön nem megbízható forrásból szerzi be az építkezéshez szükséges anyagokat, könnyen előfordulhat, hogy a termék egy-két éven belül tönkremegy, s máris jelentkeznek a plusz költségek.  Többen esnek abba a hibába, hogy spórolnak olyan alapvetően fontos termékeken és anyagokon, melyek a biztonságos és kényelmes családi ház alfáját és omegáját jelentik, így a megspórolt pénznek többszörösét kell a későbbiekben kidobniuk az ablakon.


Mi biztosítjuk Önnek a megbízható, minőségi alapanyagok, kiegészítő termékek, készletek beszerzését, s megbízott alvállalkozóink munkájáért ugyanúgy kezességet vállalunk, mint saját munkaerőink szakértelméért. Kellő szakmai tapasztalatunk, hozzáértésünk mellett építőipari kapcsolatainknak köszönhetően gyorsan, egyszerűen, hatékonyan tudjuk az Ön családi házához szükséges anyagokat, eszközöket biztosítani. Rugalmasan, csúszások nélkül dolgozunk az Ön maximális elégedettsége érdekében.

Igény esetén teljes körű építészeti szolgáltatást nyújtunk az épület tervezésétől kezdve a ház megépítéséig!

Minden kivitelezési munkánk során igyekszünk megrendelőink igényét maximálisan kielégíteni. Kivitelezési munkáink jelentős részét lakóépületek teszik ki, az egyéb épületek megépítése iránti igénynek (pince, garázs, stb.) előzetes egyeztetés után tudunk eleget tenni, amennyiben az nem tér el túlzottan profilunktól. Megrendelést megelőzően minden esetben pontos és részletes árajánlatot készítünk ügyfeleink részére. Tevékenységünket saját szakember-gárdával végezzük, ezáltal is garanciát vállalva az általunk végzett munkára.

Mi nemcsak megtervezzük és kivitelezzük az Ön családi házát, de ezt megelőzően és követően a kényelmetlen és fárasztó papírmunkát is átvállaljuk, s beszerezzük a szükséges engedélyeket új otthonához kapcsolódóan! Ne feledje, ezzel jelentős időt és energiát takarít meg.

Adatvédelmi nyilatkozat