+36 70 241 7957

Fejléckép 3 normálFejlécképFejlécképFejléckép

Családi ház felújítás részleteiben vagy egészében
– bízza mesterekre, s szüntesse meg a kényelmetlenséget otthonában!


Egy családi lakóház esetében idővel aktuálissá válik annak felújítása. Az ember használatában lévő eszközök, berendezések, helységek akkor is elavulttá, diszkomfortossá vagy adott esetben ízléstelenné válnak, ha Ön és családja vigyázva használta azokat. Napjainkban egy családnak nagyon jól meg kell gondolnia, hogy mire áldoz véges bevételéből. Az emberek a pénzüket vagy felélik, „elfogyasztják”, vagy befektetik valahogyan, például eszközvásárlásra fordítják. A befektetés előbb-utóbb megtérül, azaz egy bizonyos idő elteltével plusz pénzt termel Önnek, ezáltal többet fog tudni fogyasztásra költeni. A házfelújítás eme befektetési spirálba tartozik, hiszen bizonyított tény, hogy egy átfogó házfelújítás akár 60%-os energia-megtérülést jelenthet Önnek, amellett, hogy egy szép új otthon vagy helység várja majd Önt haza. Érezte már magát kényelmetlenül saját otthonában? Előfordult már Önnel, hogy lakóháza egy-egy helységébe már kvázi „félve” ment be?


Ne higgye, hogy e problémák maguktól megoldódnak, s ezek a stresszforrások egyszer csak megszűnnek. Egy otthon az emberi lét kiteljesedésének legfontosabb színtere, az idill és a harmónia közvetlen kibocsátója. Ön érezheti magát kellemetlenül az irodában egy tárgyalás közben, a szupermarketben vásárlás közben, az autójában a csúcsforgalom közepette, vagy egy távoli ismerős eljegyzési partyján, de nem az otthonában! Ha egyetlen „mentsvára” is elvész, vagy legalábbis nem nyújt maximális kényelmet és biztonságot, mi marad meg Önnek?

A korszerűsítés, felújítás nem kis áldozattal, idő-és pénzráfordítással jár. Viszont abba érdemes belegondolnia, ahogyan ezt a szöveg elején is említettük, ez egy óriási befektetés Önnek! Tudjuk, Önnél is felgyülemlettek a kifogások, s évről-évre újabbakkal próbálja nyugtatgatni magát, közben pedig egyre több álmatlan éjszakát okoznak a magas közüzemi számlák, a kényelmetlenség és a funkcionalitásban már korántsem kielégítő eszközök. Vessen véget ennek! Felejtse el kifogásait, s lepje meg családját egy komplett házfelújítással vagy egy-egy helység tatarozásával! Új konyha, fürdőszoba, nappali?
Renováltassa akár csak lépésről-lépésre otthonát, mi segítünk abban, hogy egy új álomotthonba térjen mindennap haza! Cégünk profi szakembergárdájával és megbízható alvállalkozóival segít Önnek mindebben, amellett, hogy tapasztalatai és kapcsolatai tükrében a legnívósabb alapanyagokat, eszközöket tudja Önnek és családjának biztosítani új lakóháza kapcsán!

Lakóház felújítás A-Z-ig!

Önnek nem kell üzletről üzletre, vállalkozóról, vállalkozóra járnia, s nem kell éjt nappallá téve az interneten kutakodnia „hasznos” információkért, mások tapasztalataiért, amelyek valljuk be, sokszor korántsem relevánsak Önnek. Minden lakóház más és más. Mi minden nyílászárót, fürdőszoba csempét, tetőcserepet (stb.) az Ön igényeire szabva szerzünk be és használunk fel, s a korszerű energetikai tendenciák ismeretében hozzájárulunk, hogy az Ön házfelújítási költségei mihamarabb megtérüljenek.

Tisztában vagyunk a különböző termékek, alapanyagok árfekvésével és minőségével, s bármilyen felmerülő kérdés esetében személyre és az adott lakóház paramétereire szabott szaktanácsokat nyújtunk Önnek otthona felújítására vonatkozólag. A kőműves, az ács, a bádogos, az asztalos munkákat, és bármilyen felújításhoz kapcsolódó szolgáltatást vállalunk, így A-Z-ig végezzük felújítási tevékenységünket, s minden terhet leveszünk az Ön válláról! Nem kell aggódnia azon, hogy a megbízott vállalkozó éppen mit csinál,  hogyan dolgozik, hiszen ha minket választ, kezeskedünk szakembergárdánk és alvállalkozóink megbízhatóságáról és profizmusáról.


Cégünk egyaránt vállal részleges és teljes körű, külső illetve belső lakásfelújítást!

Ebbe beletartozik a nyílászárók cseréjétől kezdve, a csempézésen át, a bontásig az összes olyan munka, ami felújítással, átalakítással kapcsolatos. Vállalkozásunk fő célja, hogy a megrendelőink közé tartozó lakásfelújítók a felújítás alatt teljes körű megelégedettséggel élhessék át a munka lebonyolítását. A beszerzési feladatok zökkenőmentes lebonyolítása érdekében, az évek során megismert beszerzési forrásokkal, szakmailag tapasztalt iránymutatással állunk ügyfeleink rendelkezésére, és nem utolsó sorban megoldjuk a szállítási feladatok végrehajtását és koordinálását vállalkozásunk saját gépjárműveivel. A lakásfelújítás során kapcsolódó tervezési, ügyintézési, és engedélyeztetési feladatok terén is teljes körű szolgáltatást nyújtunk.
Egy cég, amelyre bármit rábízhatok a házfelújítás kapcsán?
Létezhet ez? A válaszunk: IGEN!

Önnek csak egy maghatalmazást kell írnia felénk, s semminek nem kell utánajárnia, mi mindent megoldunk és beszerzünk Ön helyett! Anyagos árajánlatot nyújtunk Önnek, melybe az általunk legmegfelelőbbnek vélt alapanyagok kerülnek, de mivel rugalmasak vagyunk, ha Ön úgy kívánja egy konzultáció keretében változtatunk az ajánlaton. Mint azt Ön is tudja, olcsó húsnak híg a leve, s nem szeretnénk, ha egy-két év, vagy akár néhány hónap múlva Önnek gondjai adódnának az alapanyagokkal, így mi csak a minőségre esküszünk. Az általunk használt anyagok nagyjából a közép-árkategóriába sorolhatóak, de ha Ön tapasztalatból egy nívósabb, drágább árut szeretne, természetesen beszerezzük. Ugyanakkor az olcsóbb termékekkel vigyázni kell a fentebb említett okok miatt! Látja? Mi mindenre gondolunk!


Bármilyen felújítással kapcsolatos kérdésére készséggel válaszolunk, s kiegészítő tevékenységeink keretében akár vállaljuk garázsának vagy kertjének újragondolását és renoválását is! Győződjön meg elhivatottságunkról és szakértelmünkről Ön is!

Adatvédelmi nyilatkozat